2010. február 26., péntek

Piros karkötők

Szeretem a pirosat. Az olyan igazi pirosat. Nem tudom jobban körülírni. Esetleg valaki ismeri a burda pirosat? Na, az például tetszik.
Készítettem pár darab tavaszváró, és nyári kánikulában is remekül bevethető modellt.
Itt van elsőnek ez a diszkrét fehér gyöngyökkel díszített karkötő. Az elegánsabb hatás kedvéért arany színű kapcsot kapott. Egyedül is be lehet kapcsolni!:-)

A következő karkötő üveggyöngyökkel lett díszítve, a gyöngyök aranyló színűek. Van hozzá egy helyes kis fülbevaló is.Egy részletfotó, ahol közelebbről is tanulmányozhatók a csomók és a gyöngyök.Íme egy piros karkötő fekete pöttyös fehér fagolyókkal. Tartozik hozzá egy kulcstartó is.Végül egy kis csillogás. Ezüst színű gyöngyökkel kombinált piros makramé karkötő.

Az időjárás nem volt kegyes a fényképezéshez. Jobb fényviszonyoknál ismét lefényképezem az új karkötőket, és társaikat. Tudjuk, vakuval nem lesznek a színek igaziak...

1 megjegyzés:

  1. Nagyon szépeket csinálsz! Én most tanulom a makramé csomózást, szerintem nagyon könnyű, tetszik.
    Ezek a pirosak viaszolt szálból készültek? Melyik a legjobb anyag a makraméhoz? (Csak a csomózás szempontjából és nem a divat szempontjából.)
    A karkötők felvételére, ha kapcsot szeretnék rátenni, akkor hogy a legjobb megcsomózni, hogy ne legyen nagy bumszli csomó a karkötő végein?

    VálaszTörlés